Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 26g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Lapinliha,poronkäristys 750g70g97kcal14.8g0.7g4.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow38g30kcal1.6g4.9g0.3g1.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g47g117kcal8.9g0g10.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana737g503kcal51.2g13.6g29.8g3.4g
Valittu annoskoko368g252kcal25.6g6.8g14.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna184g126kcal12.8g3.4g7.5g0.9g
Arvot/100g100g68kcal7g1.8g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710