Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt94g43kcal3g4.5g1.4g0g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 75g58kcal13.2g0g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g397kcal36.6g41.8g7.8g2.2g
Valittu annoskoko368g198kcal18.3g20.9g3.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna184g99kcal9.2g10.5g2g0.6g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519