Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow15g55kcal2.1g10.5g0.5g0.4g
Kesäkurpitsa109g19kcal0.4g2.7g0.7g0.8g
Tomaattimurska, 1 prk63g17kcal0.4g3.3g0.1g0.9g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen78g26kcal2.6g3.8g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g16g23kcal2.8g0g1.4g0g
Broilerijauheliha, annos 100g63g67kcal14.4g0g6.2g0g
Maizena maissitärkkelys3.1g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana737g453kcal46.2g49g18g5.8g
Valittu annoskoko369g227kcal23.1g24.5g9g2.9g
Annoskoko puolitettuna184g113kcal11.6g12.3g4.5g1.5g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057