Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g600g120kcal10.8g13.2g1.8g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g600g180kcal27.6g12g1.8g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g37g34kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g27g99kcal0.3g22.4g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g400g260kcal52g8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g1421kcal186.4g119.6g16.6g1.6g
Valittu annoskoko3680g711kcal93.2g59.8g8.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna1840g355kcal46.6g29.9g4.2g0.4g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139