Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1067g3947kcal48g330.7g266.7g39.5g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g400g772kcal76g0.4g52g0g
Katkarapu 480g328kcal69.3g0g5.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Maito, Kevyt533g245kcal17.1g25.6g8g0g
Kuohukerma,valio,2dl267g907kcal5.3g8g93.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa267g800kcal61.3g0g61.3g0g
Tilli, tuore 53g16kcal2g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g15312kcal667g746g1061g85.8g
Valittu annoskoko3680g7656kcal333.5g373g530.5g42.9g
Annoskoko puolitettuna1840g3828kcal166.8g186.5g265.3g21.5g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415