Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2283g4459kcal426.7g0g308.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton114g24kcal0.3g1.8g0g0.1g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)411g271kcal61.6g0g2.9g0g
Tomaatti 285g65kcal1.6g9.8g0.9g4g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g457g548kcal37g25.1g32g0g
Tilli, tuore 114g34kcal4.2g1g0.9g2.4g
Mustapippuri 2.3g6.4kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g10815kcal1063.2g77.2g690g14.2g
Valittu annoskoko3680g5408kcal531.6g38.6g345g7.1g
Annoskoko puolitettuna1840g2704kcal265.8g19.3g172.5g3.6g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641