Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)2560g2867kcal588.8g0g53.8g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus533g693kcal16g10.7g69.3g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g587g1643kcal105.6g2.9g134.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g10406kcal1420.8g27.2g516g0g
Valittu annoskoko3680g5203kcal710.4g13.6g258g0g
Annoskoko puolitettuna1840g2602kcal355.2g6.8g129g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129