Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2507g2808kcal551.5g0g75.2g0g
Sipuli 501g152kcal6.3g24.1g1g8.5g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g552g789kcal68.9g1.7g56.8g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Voi 100g727kcal1.2g0.4g81.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g8951kcal1255.8g52.4g429g17g
Valittu annoskoko3680g4475kcal627.9g26.2g214.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna1840g2238kcal314g13.1g107.3g4.3g
Arvot/100g100g122kcal17.1g0.7g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756