Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 1280g973kcal205.3g0g15.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g1200g1440kcal39.6g44.4g120g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)880g2174kcal80.1g387.2g14.1g88g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g9346kcal658.4g894g300.6g186.8g
Valittu annoskoko3680g4673kcal329.2g447g150.3g93.4g
Annoskoko puolitettuna1840g2336kcal164.6g223.5g75.2g46.7g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858