Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2133g6838kcal571.1g0g510.7g0g
Sipuli (kuorittu)667g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras187g498kcal15.9g95.6g1.9g25g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 613g280kcal18.4g29.4g9.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g80g2.4kcal0g0.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g15596kcal1228.2g315.6g1047.8g72.6g
Valittu annoskoko3680g7798kcal614.1g157.8g523.9g36.3g
Annoskoko puolitettuna1840g3899kcal307.1g78.9g262g18.2g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347