Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1260g266kcal15.1g42.8g2.5g26.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g182g51kcal1.1g10.8g0.4g4.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1120g2548kcal212.8g0g190.4g0g
Sipuli 420g127kcal5.2g20.2g0.8g7.1g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7364g5984kcal468.4g147.6g388.2g76.4g
Valittu annoskoko3682g2992kcal234.2g73.8g194.1g38.2g
Annoskoko puolitettuna1841g1496kcal117.1g36.9g97.1g19.1g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704