Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1304g993kcal24.5g202.2g2.6g13g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,51014g1273kcal212.9g0g45.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 235g531kcal37.5g1.2g42.2g0g
Kasvisliemikuutio 26g80kcal2.5g3.5g6.2g0.4g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)700g595kcal24.5g42g35g0g
Sinappi 70g92kcal3.1g9.9g4.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7364g7308kcal618.6g549.6g273g40.6g
Valittu annoskoko3682g3654kcal309.3g274.8g136.5g20.3g
Annoskoko puolitettuna1841g1827kcal154.7g137.4g68.3g10.2g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882