Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%560g951kcal111.9g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkokaali keräkaali 1399g389kcal16.6g56.8g2.8g29.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)15g43kcal1.4g2.8g2.9g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow18g47kcal1.8g1.8g3.6g0.3g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7364g3039kcal270.4g156.4g132g71.8g
Valittu annoskoko3682g1519kcal135.2g78.2g66g35.9g
Annoskoko puolitettuna1841g760kcal67.6g39.1g33g18g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648