Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Naudan Sisäpaisti1748g1923kcal384.6g1.7g52.5g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Chili paprika punainen157g63kcal3.1g14.2g0g0g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 18g56kcal2.6g3.2g2.3g6.5g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1399g504kcal25.2g89.5g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7364g6003kcal838.2g279g189.2g22.6g
Valittu annoskoko3682g3001kcal419.1g139.5g94.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna1841g1501kcal209.6g69.8g47.3g5.7g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729