Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali473g100kcal5.7g16.1g0.9g9.9g
Porkkana, keitetty, suolaton 360g120kcal2.3g20.4g0.7g9.4g
Parsakaali, keitetty, suolaton 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Vesi1651g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g36g48kcal0.9g8.5g1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha901g1495kcal171.1g0g90.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7368g3686kcal376.4g105.8g187g49.6g
Valittu annoskoko3684g1843kcal188.2g52.9g93.5g24.8g
Annoskoko puolitettuna1842g922kcal94.1g26.5g46.8g12.4g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974