Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 900g616kcal130g0g9.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Appelsiini, kuorittu 600g283kcal3.4g53.4g1.8g12.6g
Salaatti, jäävuori tuore1200g120kcal13.2g9.6g2.4g12g
Kurkku 420g46kcal2.4g5.9g0.4g2.9g
Halloumi-juusto light, 100g300g660kcal81g3g36g0g
Hunaja 42g139kcal0.2g33.9g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen42g79kcal0.2g19g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7368g3981kcal465.4g266.8g102.4g61.2g
Valittu annoskoko3684g1990kcal232.7g133.4g51.2g30.6g
Annoskoko puolitettuna1842g995kcal116.4g66.7g25.6g15.3g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029