Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti1798g1978kcal395.6g1.8g53.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 54g477kcal0g0g53.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g400g108kcal5.2g19.2g0.4g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi599g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Punaviini 300g211kcal0.9g0.6g0g0g
Rusina 36g105kcal1g21.6g0.2g3.5g
Oliivi kivetön musta rainbow400g719kcal2.4g22.8g67.9g0g
Ohrakas ohratärkkelys60g219kcal0.2g53.9g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7368g7790kcal817.2g248g363.6g22.8g
Valittu annoskoko3684g3895kcal408.6g124g181.8g11.4g
Annoskoko puolitettuna1842g1947kcal204.3g62g90.9g5.7g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355