Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 48g348kcal0.6g0.2g39g0g
Sipuli (kuorittu)864g233kcal11.2g41.5g1.7g14.7g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1920g384kcal25g57.6g3.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Soijarouhe, tumma, 30g180g581kcal90g54g0.9g9.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 240g792kcal4.8g7.2g84g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g144g403kcal27.4g0g31.7g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)240g936kcal69.6g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7368g7457kcal464.8g336.6g466.8g51.2g
Valittu annoskoko3684g3728kcal232.4g168.3g233.4g25.6g
Annoskoko puolitettuna1842g1864kcal116.2g84.2g116.7g12.8g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458