Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)1001g3502kcal135.1g656.4g29g32g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 901g385kcal30.4g43.2g9g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl348g460kcal45.6g1g28.9g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)180g648kcal41.4g0g54g0g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Purjosipuli, annos 20g40g7.6kcal0.7g1g0.1g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2566kcal214.3g0g191.6g0g
Ketsuppi, Pirkka34g36kcal0.3g8.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7368g15398kcal942.4g1453g627.6g79g
Valittu annoskoko3684g7699kcal471.2g726.5g313.8g39.5g
Annoskoko puolitettuna1842g3850kcal235.6g363.3g156.9g19.8g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158