Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1313g459kcal21g90.6g1.3g18.4g
Tomaattimehu Valio875g175kcal8.8g35g0g0g
Kalaliemikuutio 10g29kcal1g3.3g1.3g0.1g
Sipuli 131g40kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g13g5.9kcal0.3g1.1g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)350g298kcal3.5g12.3g24.5g0g
Katkarapu 473g323kcal68.2g0g5.2g0g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g499g474kcal39.9g69.8g3.5g39.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7378g3800kcal291.4g442.6g89.8g122.4g
Valittu annoskoko3689g1900kcal145.7g221.3g44.9g61.2g
Annoskoko puolitettuna1844g950kcal72.9g110.7g22.5g30.6g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378