Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g37g273kcal0.4g0.4g29.9g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g56g191kcal1.1g1.7g20.2g0g
Kookoshiutale 13g87kcal1.1g0.8g8.4g2.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 209g81kcal0.3g17.1g0.2g3.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g37g228kcal7.1g1.9g20.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 15g101kcal4g1g8.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g1925kcal28g47g176g14g
Valittu annoskoko369g963kcal14g23.5g88g7g
Annoskoko puolitettuna185g481kcal7g11.8g44g3.5g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976