Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Lehtiselleri 7.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl9g7kcal0.4g0.8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g243kcal4.6g24g14.2g6.2g
Valittu annoskoko369g121kcal2.3g12g7.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna185g61kcal1.2g6g3.6g1.6g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.3g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944