Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g180g224kcal8.1g45.1g1.1g1.8g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g135g175kcal28.1g0g6.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g23g43kcal7.7g0.3g1.1g0g
Mustapippuri 3.2g8.8kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Paprikajauhe 2.7g8.7kcal0.4g0.5g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g931kcal89.8g96.6g19g8g
Valittu annoskoko369g465kcal44.9g48.3g9.5g4g
Annoskoko puolitettuna185g233kcal22.5g24.2g4.8g2g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416