Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali34g7.1kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Punajuuri 39g15kcal0.4g2.7g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]19g65kcal2.3g0g7.1g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 56g157kcal5.9g4.5g13g0.1g
Sitruuna kuorittu 3.4g1.4kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g611kcal21.2g40g41g7.6g
Valittu annoskoko369g306kcal10.6g20g20.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna185g153kcal5.3g10g10.3g1.9g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209