Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 23g73kcal1.9g14.2g0.5g1.7g
Keräkaali, 100g28g6.8kcal0.3g1g0.1g0.6g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g5.6g11kcal0.8g1.4g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka28g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kesäkurpitsa, tuore56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g322kcal9.2g50.2g8.4g9g
Valittu annoskoko369g161kcal4.6g25.1g4.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna185g81kcal2.3g12.6g2.1g2.3g
Arvot/100g100g44kcal1.2g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389