Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g175g315kcal33.2g0g21g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)77g191kcal15.3g0.4g13g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g44g10kcal0.6g1.5g0.2g0g
Kalkkunaleike (Snellman)35g32kcal5.9g0.5g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g1172kcal116.4g6.4g74.6g0.6g
Valittu annoskoko369g586kcal58.2g3.2g37.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna185g293kcal29.1g1.6g18.7g0.2g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398