Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 66g8.6kcal0.7g0.6g0.1g0.8g
Luumutomaatti pirkka, 83g44g8.8kcal0.3g1.7g0.1g2.6g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kurkku 44g4.8kcal0.2g0.6g0g0.3g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g81g154kcal20.3g0g8.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g60g36kcal0.2g9g0.1g0.8g
Kananmuna, keitetty 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g576kcal56g26.6g26.8g9.8g
Valittu annoskoko369g288kcal28g13.3g13.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna185g144kcal14g6.7g6.7g2.5g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340