Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g35g123kcal18.5g10.6g0.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 79g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g219g59kcal2.8g9.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g473kcal44.6g44.8g10.4g5.8g
Valittu annoskoko369g237kcal22.3g22.4g5.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna185g118kcal11.2g11.2g2.6g1.5g
Arvot/100g100g64kcal6g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630