Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 34g113kcal3.5g22.8g0.4g1.2g
Herne 42g29kcal2.1g3.9g0.2g1.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 40g7.9kcal0.3g1.2g0g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g104g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Maissi, purkki Rainbow33g20kcal0.6g3.1g0.5g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 10g24kcal1.5g0.2g1.9g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 104g96kcal16.5g2.6g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g625kcal50.4g76.6g10.8g9.6g
Valittu annoskoko370g313kcal25.2g38.3g5.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna185g156kcal12.6g19.2g2.7g2.4g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.4g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221