Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g49g21kcal0.8g4.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 25g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)6.3g22kcal0.8g4.1g0.2g0.4g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g5g16kcal2.6g1.4g0g0.8g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka38g10kcal0.7g1.6g0.1g0.9g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g209kcal11.2g28.8g5g6.6g
Valittu annoskoko370g105kcal5.6g14.4g2.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna185g52kcal2.8g7.2g1.3g1.7g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436