Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 701g246kcal32.4g13.7g2.1g17.5g
Kukkakaali 801g193kcal14.5g17.6g2.4g18.4g
Oivariini, 7556g381kcal0.6g0.6g42.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42.1g0.7g2.1g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt401g184kcal12.8g19.2g6g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g351g1051kcal91.1g7g73.6g0g
Kesäkurpitsa401g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Tumma soijarouhe, risetti200g574kcal100.1g68.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g6110kcal544.8g357.4g284.2g81.6g
Valittu annoskoko3696g3055kcal272.4g178.7g142.1g40.8g
Annoskoko puolitettuna1848g1528kcal136.2g89.4g71.1g20.4g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096