Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g2005g2205kcal160.4g400.9g0g100.2g
Punajuuri, keitetty, suolaton 1407g551kcal14.3g99g2.8g35.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 158g1399kcal0g0g158.2g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Riisijauhoseos, gluteeniton 106g367kcal2.6g85g0.6g3.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g9114kcal358.4g1179.8g323.8g283g
Valittu annoskoko3696g4557kcal179.2g589.9g161.9g141.5g
Annoskoko puolitettuna1848g2279kcal89.6g295g81g70.8g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390