Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3503g3924kcal770.7g0g105.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 140g98kcal1.8g15.8g1.8g5.5g
Mustapippuri 11g29kcal1.1g4g0.3g2.8g
Valkopippuri 7g20kcal0.7g3g0.1g1.8g
Valkosipulijauhe, annos 3g21g73kcal2.1g16g0.5g0g
Paprikajauhe 7g23kcal1g1.3g0.9g2.6g
Curryjauhe (-), annos 5g3.5g11kcal0.4g1.8g0.4g0.4g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g8376kcal1556.4g85.4g219g29.2g
Valittu annoskoko3696g4188kcal778.2g42.7g109.5g14.6g
Annoskoko puolitettuna1848g2094kcal389.1g21.4g54.8g7.3g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485