Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g799g1359kcal151.8g0g79.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu500g629kcal54.9g1.5g45g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g799g200kcal26.4g23.2g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)799g2797kcal102.3g557g15.2g25.6g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g10100kcal673.2g1185.6g281g61.4g
Valittu annoskoko3696g5050kcal336.6g592.8g140.5g30.7g
Annoskoko puolitettuna1848g2525kcal168.3g296.4g70.3g15.4g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908