Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)438g473kcal100.7g0g7.9g0g
Vesi2101g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g49g49kcal1g2.2g3.9g0.4g
Curryjauhe (-), annos 5g18g57kcal1.8g8.8g1.8g1.8g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste350g91kcal3.2g16.8g1.1g8.1g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g175g630kcal21g127.8g2.6g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g245g196kcal7.1g26.5g4.7g9.3g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g140g588kcal2.8g4.1g63g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g4263kcal279.8g389.2g170.8g45.2g
Valittu annoskoko3696g2132kcal139.9g194.6g85.4g22.6g
Annoskoko puolitettuna1848g1066kcal70g97.3g42.7g11.3g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387