Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1867g296kcal14g37.3g1.9g37.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g560g114kcal3.4g21.3g1.7g7.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g373g101kcal4.9g17.9g0.7g6.3g
Nokkonen 75g33kcal4.4g1g0.5g3.1g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)19g49kcal2.4g2.2g3.4g0.1g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g373g64kcal6g10.1g0g5g
Vesi, vesijohtovesi 373g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g2301kcal70.2g179.6g128.4g119.2g
Valittu annoskoko3696g1151kcal35.1g89.8g64.2g59.6g
Annoskoko puolitettuna1848g575kcal17.6g44.9g32.1g29.8g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738