Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 30g22kcal3.9g0.3g0.1g2.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g245g182kcal11g31.7g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 6.1g0.2kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha701g1192kcal133.2g0g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.342g1196kcal45.5g232.4g8.2g13g
Vesi526g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow49g442kcal0g0g49.1g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow263g39kcal5g4.5g0.3g6.3g
Xtra salaattitonnikala öljyssä631g1641kcal113.6g3.2g126.2g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.281g783kcal84.1g4.2g47.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g526g107kcal3.2g20g1.6g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g11259kcal801.6g601.8g608g60.8g
Valittu annoskoko3696g5630kcal400.8g300.9g304g30.4g
Annoskoko puolitettuna1848g2815kcal200.4g150.5g152g15.2g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413