Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)450g270kcal4.5g20.2g18g0g
Ruokakerma ingman 5%360g306kcal12.6g21.6g18g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1800g1170kcal28.8g270g1.8g25.2g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit1080g2365kcal159.8g29.2g176g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g15kcal0.7g2.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7398g8253kcal412.8g687.8g427.8g50.4g
Valittu annoskoko3699g4127kcal206.4g343.9g213.9g25.2g
Annoskoko puolitettuna1850g2063kcal103.2g172g107g12.6g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167