Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 12g25kcal1.6g0g2.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK13g21kcal2.8g0g11.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)2.3g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g112kcal10.2g1g29g0.4g
Valittu annoskoko37g56kcal5.1g0.5g14.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g28kcal2.6g0.3g7.3g0.1g
Arvot/100g100g151kcal13.8g1.4g39.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832