Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 8.7g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 8.6g3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.8g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)0.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g6.3g16kcal1.1g0g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g86kcal5g1.6g6.4g1g
Valittu annoskoko37g43kcal2.5g0.8g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal1.3g0.4g1.6g0.3g
Arvot/100g100g116kcal6.8g2.2g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977