Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.9g0g1g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.9g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g12g39kcal1.5g8g0.2g0.8g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g134kcal7.2g17.8g4g1.6g
Valittu annoskoko37g67kcal3.6g8.9g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g34kcal1.8g4.5g1g0.4g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24.1g5.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145