Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Raparperi 6.6g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g29kcal0g6.8g0g0.2g
Valittu annoskoko37g14kcal0g3.4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g7kcal0g1.7g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0g9.2g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516