Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g38kcal2.8g3g1.4g0.4g
Valittu annoskoko37g19kcal1.4g1.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g10kcal0.7g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g52kcal3.8g4g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355