Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1.9g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)19g11kcal0.6g0.8g0.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.8g2.4kcal0.1g0g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Mansikkahillo 9g21kcal0.1g5.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g109kcal1.6g18.4g4.6g0.2g
Valittu annoskoko37g54kcal0.8g9.2g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g27kcal0.4g4.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g147kcal2.2g24.8g6.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958