Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g11g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)5.1g5.1kcal1.2g0g0g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g2.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 14g15kcal0.5g2.8g0.2g0.3g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g65kcal4g7g2g0.6g
Valittu annoskoko37g33kcal2g3.5g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal1g1.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g88kcal5.4g9.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614