Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Auringonkukansiemen 3.7g22kcal0.9g0.5g1.9g0.2g
Kurpitsansiemenet, kuivattu2.6g14kcal0.6g0.5g1.2g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.1g7.6kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Kaurahiutale 1.5g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g202kcal7g25g8.2g2g
Valittu annoskoko37g101kcal3.5g12.5g4.1g1g
Annoskoko puolitettuna19g51kcal1.8g6.3g2.1g0.5g
Arvot/100g100g274kcal9.5g33.8g11.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316