Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 15g24kcal4.4g0g0.6g0g
Hunaja0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g75kcal9g1.8g3.2g0.6g
Valittu annoskoko37g37kcal4.5g0.9g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g19kcal2.3g0.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g101kcal12.1g2.4g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113