Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 19g3kcal0.1g0.4g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Nokkonen 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g3.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g23kcal0.4g1.8g1.2g1.4g
Valittu annoskoko37g12kcal0.2g0.9g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g6kcal0.1g0.5g0.3g0.4g
Arvot/100g100g31kcal0.5g2.4g1.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738