Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 9g7.6kcal0.1g1.6g0g0.3g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto Sainte Maure0.8g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g31kcal0.4g3.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko37g15kcal0.2g1.9g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g8kcal0.1g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g41kcal0.5g5.1g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219