Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g7.8g27kcal1g5.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g0.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g4.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g4.7g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g124kcal4g22.6g1.6g1.6g
Valittu annoskoko37g62kcal2g11.3g0.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g31kcal1g5.7g0.4g0.4g
Arvot/100g100g167kcal5.4g30.3g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478